diumenge, 30 de maig del 2010

Dia del Blogaire en Crisi 2010


Com que encara continuo amb poques ganes d'escriure m'apunto amb molt de gust a la iniciativa del bloGuejat Salvador Macip i demà 31 de maig celebraré el Dia del Blogaire en Crisi.

A diferència d'Andorra on aquest any, i sembla ser que també els vinents, hem renunciat a Eurovision, els nostres estimats veïns continuen "inasequibles al desaliento" i ens obsequien amb actuacions inenarrables siguin del Chiquilicuatre o del Jimmy Jump. He de confessar que fa temps que no reia tant.



PS Qui ha dit que els funcionaris són ineficients? Menys de 10 hores han tardat els de RTVE en censurar els vídeos de l'actuació a Eurovision. Em pregunto si haurien fet el mateix si haguessin guanyat. I per associació d'idees una altra pregunta que no té res a veure, retallaran també els sous als de la SGAE?

3 comentaris:

  1. Hehe! Mira que ràpids, pel que volen! Als de la SGAE tocar-los re... si tenen un ministerio (el d'ín-cultura) per a ells solets!

    ResponElimina
  2. Bon dia,
    Mireu el bloc del TS a diaret d'andorra:
    1.
    isa
    06/06/2010 a les 10:20 | #1
    Respon | Cita

    “Em venc baratet. Tan sols al preu de l’amor.”
    Això s’anomena prostitució.

    “Danso bel·ligerant en el món del periodisme. I ara faig colzes, alguns, no pas molts, amb el dret. “
    Dons a veure si t’enteres d’una puta vegada que certes informacions que “rebs” estan, del teu costat, sota secret però no el que te les facilita, que és jurat.

    ResponElimina
  3. Doncs sí Albert, a la pròxima reencarnació jo també vull viure de la mamella pública. Avui he llegit que el Ministerio de Asuntos Exteriores y de Cooperación es va gastar el 2009 gairebé 238 Milions d'euros subvencionant ONG,s

    Gràcies Jordi. Aniré seguint els teus blogs.

    Anònim, em pregunto perquè a Andorra gairebé tothom fa els comentaris anònims als blogs quan tots ens coneixem, o potser és per això? Devem tenir el record mundial potser només superat per Corea del Nord o l'Iran.

    Suposo que et refereixes a això.
    No estic d'acord amb la primera afirmació, prostitució es vendre's per diners, no per amor.
    En quan a difondre segons quines informacions jo ja vaig donar la meva opinió.
    I ara després de veure com un diari ha penjat a Internet els 11000 folis del sumari Pretoria amb noms, domicilis, números de telèfon i converses de gent que no hi té res a veure, i sobretot després de veure que no passa res, ningú dimiteix, no roda cap cap, la veritat penso que ho tenim molt cru. Ja que estem en època de crisi i hem de fer estalvis, proposo suprimir els advocats defensors i els judicis, només s'instruiran sumaris que es filtraran degudament a la premsa i naturalment totes les conclusions es donaran per certes, i en cas de dubte decidirà un jurat televisiu tipus gran hermano.

    ResponElimina