dimecres, 23 de juliol del 2008

Veles e vents

Al blog formenterenc Això és ca'n pixa he trobat aquest vídeo amb imatges japoneses, el poema Veles e vent d'Ausiàs March cantat per Raimon i subtítols en anglès. També hi podeu veure la lletra original del poema.

En un temps en què uns quants analfabets que se les donen d'intel·lectuals signen 'Manifiestos' només per fomentar la discòrdia crec bo repetir textualment el comentari del propietari del blog:

"És un bon vídeo per a reflexionar sobre la internacionalitat de la nostra música (llegeix 'llengua'), potser 'només' som 10 milions de catalanoparlants però hi ha 6000 milions de persones que ens poden escoltar... aquests que es recolzen amb el nombre de parlants d'una llengua per menysprear-la... no saben el que es perden (per no dir una altra cosa)."

La citació d'Stephen Hawking que hi ha a l'esquerra també l'he treta d'aquest blog. Perdona'm Xima Teix que t'afuselli una mica.


4 comentaris:

  1. De res, ja sabia que us agradaria.
    Si et fixes en els comentaris aquest muntatge el va fer una noia de Barcelona

    ResponElimina
  2. Muito buena reflexión, tiens toda la razón. En cuenta de fer manifiestos sin sentito y fatezas parellanas se podeban adedicar a conoxer as luengas y protecher-las. Soi seguro que no conoxen garra escritor en catalán. Por cierto, m'encanta Raimon (y os discos en directo encara más).

    ResponElimina
  3. Felicitats pel Blog... i endavant, junts farem gran la CATosfera!!!.

    ResponElimina