dimarts, 5 d’octubre del 2010

Sense partitura

L'última (fins ara) moguda a Andorra ha estat l'acomiadament per part del Govern de la directora del Cor Nacional dels Petits Cantors. N'hi ha hagut de tots colors, discussions al Consell, paraules més que fortes entre el Síndic i la Ministra de Cultura, els pares dels nens deixant plantada amb la paraula a la boca a la dita ministra.

No entraré més en el tema perquè no en sé més del que en diuen els diaris i no sóc part interessada, no hi tinc cap fill ni nebot. Un altre dia que no em faci tanta mandra comentaré una mica la situació a Andorra que és bastant penosa, naturalment ho és l'economia però per desgràcia també la política. Tant que ja es veu a venir una dissolució del Consell i eleccions just a la meitat de la legislatura, tot un desastre.

Una de les moltes excuses per l'acomiadament ha estat que els nens no saben llegir una partitura. No entenc de música i no ho discutiré. El que sí faré és preguntar-me si Ella Fitzgerald sabia llegir una partitura.

5 comentaris:

  1. Doncs no en sabia res, però em sap greu.

    He sentit els petits cantors, potser tres vegades i sempre m'havia agradat com canten i crec que la directora els portava bé... però jo tampoc no hi entenc res.

    ResponElimina
  2. Salvador,

    Aquest no ha estat un dels motius de l'acomiadament.

    ResponElimina
  3. És cert, la carta d'acomiadament parlava d'un incompliment de contracte i d'unes irregularitats que semblen inexistents. Per tant després s'ha hagut de pactat una rescissió de contracte per acomiadament no causal.

    Tot això de les partitures, i moltes coses més, surt a uns informes molt desfavorables que es van fer fa temps i que ara, quina casualitat, han sortit a la premsa.

    ResponElimina
  4. Quina música més meravellosa... Llàstima que acompanyi una (altra, i en van...) història de misèries humanes. Tot i així, continua sent sense dubte meravellosa.

    ResponElimina
  5. La Ella no canta una cançó de la mateixa manera dues vegades:D Va ser fantàstica!
    He intentat trobar una resposta, però vaig trobar això:)
    PIANO SHEET MUSIC ELLA FITZGERALD

    ResponElimina