dimecres, 11 de febrer del 2009

La nevada del segle

No és molt original parlar de neu ja que ho està fent tothom, però la nevada d'avui ha estat extraordinària. Ha començat a nevar la nit passada i ha parat ara fa poc. A Andorra la Vella tenim gairebé 50 cm de neu i a les pistes d'esquí un metre i tot això ha caigut en ben poques hores. Actualment tot el país està pràcticament paralitzat.

Alguns pensem en aquells mítics temps de la infància, quan nevava més i també feia més fred. Però de moment sembla que l'escalfament global està reculant, com a mínim per aquí.

I parlant de fred ja han anunciat que a partir de demà i sobretot divendres vindrà una forta baixada de temperatures. Quan tot estigui glaçat ja no serà tan divertit.

5 comentaris:

  1. Felicitats Salvador! Aquí estem portant temps més fred. Ara que la neu ha gairebé desaparegut. Un mes més per patir. Normalment al voltant del meu aniversari que això està començant a semblar com primavera. El nostre manera:-) El sol brilla i la neu es fon. Ara temperatures per sota zero. Principalment núvol però els dies són més llargs i hi ha més
    llum! Hivern molt més suau que normal. Cuida't!

    ResponElimina
  2. Pos no, no ye guaire orichinal charrar de nieu (yo tamién he pecato), ¿pero de qué altra cosa se puede charrar hue? A Bielsa tamién prencipió ayer de nuet dica las 5:30 de la tarde cuan s'ha meso a pleber, s'ha feto auguas potras e no i heba dios qui caminás per la carrera, aora torna a nevar una altra vez, habrá caito sobre 40 cm. a'l lugar. Pero ya arriba carnaval, e con er se supone que la primavera, pero de marzo e abril no me'n fío guaire. Qué le imos a fer, més que deixar-la cayer. Salut, e maitín a tirar de pala.

    ResponElimina
  3. Home, és original parlar d'una nevada poc freqüent a lmenys en cotes baixes. Ara resem perquè no quedi tot glaçat.

    ResponElimina
  4. Ja anava sent hora de veure el vostre país amb força neu com fa anys enrera i si, tens raó, glaçat ja no és tant divertit.

    ResponElimina
  5. És el REFREDAMENT global, causat pel capitalisme salvatge! Al Gore, salveu-nos!

    http://www.kusi.com/weather/colemanscorner

    ResponElimina