dissabte, 8 de desembre del 2007

Anem per feina

Ara que tinc blog, per cert us agraden les fotos?, comencem a omplir-lo. No ho veig fàcil, almenys per a mi que no sóc de lletres, està augmentant el meu respecte pels que cada dia són capaços d'escriure coses diferents a diaris o revistes. De moment m'aprofitaré de la feina d'altres, i comentaré algunes notícies que m'han deixat perplex.

Un noi d'un grup que canta en català ha dit que sentia fàstic al veure banderes independentistes als seus concerts. Jo a aquest xicot li aconsellaria que es busqui algú que el sàpiga aconsellar bé sobre els principis elementals del marketing, sobretot aquell que diu que mai s'ha d'escopir a la sopa.

Ja fa uns dies, després d'una manifestació que hi va haver a Barcelona, un senyor important del partit socialista va dir que s'havia d'arrencar la crosta nacionalista que hi ha a la radio i televisió catalanes. Naturalment es va oblidar de parlar de la mateixa crosta dels mitjans espanyols que encara són la gran majoria, a Andorra tenim sis canals en castellà i només cinc en català comptant la ATV, i a Catalunya deu ser per l'estil o sigui que el que ho vulgui en castellà ho té molt fàcil. I que ens deixin tranquils amb la nostra crosta perquè és la nostra i ens agrada com és, oi que nosaltres no els anem donant lliçons de com han de fer la seva TV? I a part d'això cada dia se'ns està encomanant més la crosta d'ells, més telenotícies on principalment parlen d'Espanya, més anuncis completament en castellà, més castellà als programes i a les sèries, sembla que tornem cent anys enrera quan era obligatori que sortís algun personatge parlant castellà a les obres de teatre. Esperem que la nostra ATV pugui quedar lliure d'aquesta plaga.

Després de tot, veig que fer un post no és tan difícil, espero poder continuar fent-ne molts més i que no us avorreixi massa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada