dimecres, 31 d’octubre de 2012

Democràcia "cañí"Aquest és el vídeo de la precampanya electoral catalana que la Junta Electoral Central espanyola ha ordenat retirar després d'una denúncia formulada per PP, PSC, C's i ICV amb el pretext que és il·legal i "vincula les eleccions del 25-N amb la Diada".

Denúncia que les autoritats espanyoles s'han afanyat a tramitar en base a que, com sempre molt democràticament, està prohibit fomentar la participació a les eleccions autonòmiques: "En consecuencia, a partir de la entrada en vigor de la Ley Orgánica 2/2011, de 28 de enero, no cabe realizar una campaña de fomento de la participación de los electores en la votación.”

Es pot entendre que als partits espanyolistes PP, PSC i C,s els faci venir urticària les imatges de la manifestació del 11-S. Costa més d'entendre-ho amb ICV, suposo que es deu a la fixació una mica paranoica que tenen amb CiU, recordem el seu eslògan "Catalonia is not CiU". Penso que en lloc de oposar-se a la manifestació farien millor intentant recuperar-la tant com poguessin al seu profit.

I per cert també es podria entendre que a altres els molestessin altres coses, com per exemple la referència al recolzament a la constitució del 1978.

3 comentaris:

 1. Doncs, mira, tot i que ja l'havíem vist unes quantes vegades, m'ha agradat tornar-lo a veure.

  O sigui que gràcies per posar-lo, el tuitejo... apa!

  I crec que anomenant-la democràcia cañi ja ets molt generós, perquè de demòcrates no en tenen res.

  ResponElimina
 2. Doncs jo com la CARME, també l'he tuitejat! ;-))

  ResponElimina
 3. Es un video partidista i com a tal era inacceptable. Tens raó pel que fa a Icv: no saben treure partit de la mani i en comptes de callar s'ajunten amb partits espanyolistes perdent així tota credibilitat! saludus

  ResponElimina