dimecres, 31 d’octubre del 2012

Democràcia "cañí"



Aquest és el vídeo de la precampanya electoral catalana que la Junta Electoral Central espanyola ha ordenat retirar després d'una denúncia formulada per PP, PSC, C's i ICV amb el pretext que és il·legal i "vincula les eleccions del 25-N amb la Diada".

Denúncia que les autoritats espanyoles s'han afanyat a tramitar en base a que, com sempre molt democràticament, està prohibit fomentar la participació a les eleccions autonòmiques: "En consecuencia, a partir de la entrada en vigor de la Ley Orgánica 2/2011, de 28 de enero, no cabe realizar una campaña de fomento de la participación de los electores en la votación.”

Es pot entendre que als partits espanyolistes PP, PSC i C,s els faci venir urticària les imatges de la manifestació del 11-S. Costa més d'entendre-ho amb ICV, suposo que es deu a la fixació una mica paranoica que tenen amb CiU, recordem el seu eslògan "Catalonia is not CiU". Penso que en lloc de oposar-se a la manifestació farien millor intentant recuperar-la tant com poguessin al seu profit.

I per cert també es podria entendre que a altres els molestessin altres coses, com per exemple la referència al recolzament a la constitució del 1978.

3 comentaris:

  1. Doncs, mira, tot i que ja l'havíem vist unes quantes vegades, m'ha agradat tornar-lo a veure.

    O sigui que gràcies per posar-lo, el tuitejo... apa!

    I crec que anomenant-la democràcia cañi ja ets molt generós, perquè de demòcrates no en tenen res.

    ResponElimina
  2. Doncs jo com la CARME, també l'he tuitejat! ;-))

    ResponElimina
  3. Es un video partidista i com a tal era inacceptable. Tens raó pel que fa a Icv: no saben treure partit de la mani i en comptes de callar s'ajunten amb partits espanyolistes perdent així tota credibilitat! saludus

    ResponElimina