diumenge, 15 de juny del 2008

Qui ha dit que no hi ha crisi?

El ministre de Finances Ferran Mirapeix ha confirmat la noticia apareguda ahir a la premsa de què el govern d'Andorra haurà de rebaixar en 60 milions d'euros les despeses del segon trimestre del 2008, tots els departaments ministerials sense excepció hauran de reduir un 14% els euros que pretenien gastar.

Segons el Diari d'Andorra d'avui, Mirapeix va dir, aparentment neguitós per la informació apareguda, que “no hi ha nerviosisme”. I que la mesura adoptada és del tot normal. El ministre va negar que hi hagi una fallida tècnica, ni tan sols entre cometes, ni que el Govern estigui sense ni un euro. Però altres fonts van assegurar que els pagaments que es va proposar aprovar dimecres, per ara, s’han ajornat.

Total que la cosa pinta negra, i per acabar-ho d'adobar, si algú es vol evadir a algun paradís artificial llegeixi primer aquesta altra notícia: la qualitat de la droga que arriba al Principat és molt baixa.

Pobre país, fins i tot els camells que tenim són d'estar per casa.

4 comentaris:

  1. O gubierno español diz o mesmo. No bi ha garra crisis nomás ye 'recesión económica', qué eufemismo t'amagar a realidat. Regular que els no tienen garra problema y continan emplenando-sen as pochas a capazos. Parlando d'eufemismo, cal parar cuenta que parix que son de moda. A las guerras agora tamién se claman 'intervenciones armadas' y a os muertos 'daños colaterales'.

    ResponElimina
  2. Si si, però quan Andorra entri a la UE, tembé hi haurà sindicats de veritat, drets per als treballadors, estudis per la canalla a un nivell equivalent i sense convalidacions, i molt mès que ara no hi ha.
    Ara que segur com ho dius deus ser empresari, tranquil que no arribarà la setmana de 65 hores, i si arriba millor que molt gent en treballa menys de 40 i en cobra igual.

    ResponElimina
  3. Bon dia Paco Tilla, veig que has respost aquí un comentari que jo havia fet al teu blog Lo Crispat.
    Primer de tot aclariré que no sóc empresari, jo treballo a l'empresa privada o sigui que sóc dels que no disposem de sindicats de veritat ni de drets laborals, en quant als estudis per la canalla no ho veig tant negre, tinc el meu fill estudiant a baix i fins ara se'n surt prou bé, més aviat estaria per la part alta comparat amb els d'allà.
    En quant al tema de les 65 hores evidentment era una ironia per part meva, però és que si ens hem d'integrar a una Europa que projecta fer camps de concentració pels immigrats i unes jornades setmanals de més de 60 hores jo proposaria demanar la integració d'Andorra directament a la Xina. Almenys no hauriem d'aguantar el cinisme d'alguns polítics que tenen la cara dura de tractar-nos d'ignorants quan ens queixem.

    ResponElimina
  4. Hola Salvador!!!;

    me'n alegro MOLTISSIM que te'n hagis sortit. Tens motius per viure i et queden MOLTS anys de vida.
    M'ha afectat el que t'ha passat i estic content de que ho puguis explicar.
    Ani'm amic!!!

    ResponElimina