diumenge, 31 d’octubre del 2010

Qui ha dit que els catalans són avorrits?

Lipdub de la Coordinadora Reusenca Independent (CORI), per a la precampanya electoral al Parlament de Catalunya



Al Parlament hi vaig calent, al Parlament hi falta gent.

Vist el que hi ha, jo els demanaria que amb uns quants frikis locals ens ajudin a fer un lipdub per a les eleccions de l'any vinent a Andorra. Si més no riuríem una mica, que al pas que anem encara ens morirem d'avorriment (i de mala llet també).

dimarts, 5 d’octubre del 2010

Sense partitura

L'última (fins ara) moguda a Andorra ha estat l'acomiadament per part del Govern de la directora del Cor Nacional dels Petits Cantors. N'hi ha hagut de tots colors, discussions al Consell, paraules més que fortes entre el Síndic i la Ministra de Cultura, els pares dels nens deixant plantada amb la paraula a la boca a la dita ministra.

No entraré més en el tema perquè no en sé més del que en diuen els diaris i no sóc part interessada, no hi tinc cap fill ni nebot. Un altre dia que no em faci tanta mandra comentaré una mica la situació a Andorra que és bastant penosa, naturalment ho és l'economia però per desgràcia també la política. Tant que ja es veu a venir una dissolució del Consell i eleccions just a la meitat de la legislatura, tot un desastre.

Una de les moltes excuses per l'acomiadament ha estat que els nens no saben llegir una partitura. No entenc de música i no ho discutiré. El que sí faré és preguntar-me si Ella Fitzgerald sabia llegir una partitura.